Csináld Magad - Fürdőbomba Készletek

A "Csináld Magad - Fürdőbomba Készlet" lehetővé teszi, hogy otthon készíts el egyedi fürdőbombákat. A készlet mindent tartalmaz, ami a saját fürdőbombáid elkészítéséhez szükséges, így könnyedén kibontakoztathatod kreativitásodat az illatok, színek és formák variálásával. Itt van néhány hasznos tipp és ötlet, hogy hogyan kezdj neki a fürdőbombák elkészítésének ezzel a készlettel.

Az elkészítési folyamat egyszerű és szórakoztató. Csak keverd össze a csomagban található nátrium-hidrogén-karbonátot, a himalájai sókat és az illatanyagokat, majd tegyél hozzá rózsaszirmokat és választhatsz a különféle színes formák közül, hogy létrehozd a fürdőbombádat. Mindössze egy óra alatt elkészülhet 10 csodálatosan illatos fürdőbomba. A mellékelt használati útmutató segítségével inspirálódhatsz, és megteremtheted a tökéletes hangulatot.

Használhatod ezeket az egyedi fürdőbombákat a saját kényeztetésedre, vagy készíthetsz belőlük különleges ajándékokat ismerőseidnek. Emeld új szintre fürdési élményedet az Fürcsi.hu Fürdőbomba Készletekkel.

A készlet tartalmazza a következőket: rózsaszirmok, himalája só, vicces formák, 500 g szódabicarbona, 200 g citromsav, 2 féle fürdőbomba forma, 2 különleges illat, 3 színű festék és lépésről lépésre haladó utasítások.